Jegyvásárlás

Program


Whisky Show 2016
2

Whisky Show 2016

Minden magyar whisky rajongó nagy örömére idén 6. alkalommal kerül megrendezésre a már hagyománynak számító Whisky Show Budapest!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 29. szombat, 14:00

Célunk továbbra is a whisk(e)y és egyéb minőségi párlatok kedvelőinek összefogása, hagyományok ápolása, a kulturált italfogyasztás népszerűsítése és ismeretterjesztés.

A rendezvény zártkörű és a korlátozott hely miatt, ha az előzetesen meghirdetett jegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A pénteki nap a szakmai érdeklődőké, szombaton nyitott a nagyközönség előtt is a rendezvény.

A standard belépő elővételi ára, október 15-ig 6.500 Ft.
Október 15. után, illetve a helyszínen korlátozott számban 7.500 Ft-os áron vásárolhattok belépőt.
Figyelem! A helyszínen csak abban az esetben történik jegyértékesítés, amennyiben a résztvevők száma azt megengedi.

A standard belépő tartalma:

      – kóstoló pohár (metszett, a show logo-jával)

      – kiállítói térkép programmal

      – 5 db kóstoló jegy (500,-Ft/db ÁFÁ-val)


Ha kóstolójegyeid elfogytak, lesz lehetőséged újakat vásárolni, (bruttó) 500 Ft-os darabáron.

Felhívjuk figyelmed, hogy belépéskor a jegyen szereplő vonalkódot olvassuk le, ezért a kinyomtatott jegyet/jegyeket feltétlenül hozd magaddal, hiszen leolvasható vonalkód nélkül nem áll módunkban beengedni! Kérjük, ügyelj arra is, hogy a kinyomtatott jegyen szereplő vonalkód jól látható, nyomtatóhibáktól mentes legyen!

A Whisky Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Whisky Show 2016 hivatalos honlapján lehet olvasni:

http://whisky-show.hu

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

keserves bohózat két részben

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!