Jegyvásárlás

Program


ZENEDÉLUTÁN iskolás bérlet 4. ea. Utazz velünk Oroszországba!
4

ZENEDÉLUTÁN iskolás bérlet 4. ea. Utazz velünk Oroszországba!

Vidám utazás a hangszerek és a muzsika világába, a MÁV Szimfonikus Zenekar ismeretterjesztő hangversenysorozata 6-11 évesek részére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 15:00

Műsorvezető: Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus.

Prokofjev: Péter és a farkas című zenéjét és meséjét adjuk elő. A műben a zeneszerző hangszerekkel személyesíti meg a szereplőket, szinte látjuk magunk előtt az angolkürt hangjára totyogó kacsát, a puha tappancsokon lopakodó (klarinét) cicát, vagy a fuvola futamaival felreppenő kismadarat.

Jegyár: 1000 Ft

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!