Jegyvásárlás

Program


Traccs! Győrfi Pál

Traccs! Győrfi Pál

Egy egyszerű de nagyon fontos kéréssel fordulunk honfitársainkhoz! NE maradjanak otthon!
Traccs! Miskolc legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője, egészség szakértő, tréner! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 18:00

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres

Egy egyszerű de nagyon fontos kéréssel fordulunk honfitársainkhoz! NE maradjanak otthon!
Traccs! Miskolc legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője, egészség szakértő, tréner! Mi beszélgetünk, Önök pedig kérdeznek!

Kapunytás: 17:30
Kezdés: 18:00

Eredeti végzettsége mentőtiszt, több mint húsz éven át dolgozott mentősként. Ezt a munkát akkor sem adta fel, amikor egy multinacionális gyógyszercéghez igazolt értékesítőnek, marketingesnek, illetve később, a PR diploma megszerzése után PR-osnak. 2002-től az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője és egyben szóvivője. A koronavírus elleni küzdelemben hazánk egyik legismertebb emberévé vált.
55 év - 4 gyermek - 3 diploma - 50 000 mentő eset - 6000 nap a médiában, 1 cél: jobbá tenni a világot!

Legyünk környezettudatosak és tegyünk együtt a környezetünkért! Elég ha okostelefonján bemutatja jegyét a helyszínen belépéskor!

Fontos információk:
A rendezvényeink nem sajtó-nyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeken, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promociós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!