Jegyvásárlás

Program


0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy
5

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 18:00

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele.
A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!
Csatlakozz hozzánk szeptember 18-án a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

Programok:
16:00 Megnyitó séta
19:00 Küszöb koncert (Nagy Kohó)
21:00 Carson Coma koncert (Nagy Kohó)
23:00 Pali és Pali koncert (Meggyeskert)

Támogatnád a fellépőket, vagy a Spájzot hogy még több élményt rakhassunk el télire nektek? Vagy jönnél spájzolni, de idén nem tudsz velünk tartani? Ez neked szól: végy támogatói jegyet, hogy a zenészeink is boldogak legyenek!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!