Program


0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy
5

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele.
A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!
Csatlakozz hozzánk szeptember 18-án a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

Programok:
16:00 Megnyitó séta
19:00 Küszöb koncert (Nagy Kohó)
21:00 Carson Coma koncert (Nagy Kohó)
23:00 Pali és Pali koncert (Meggyeskert)

Támogatnád a fellépőket, vagy a Spájzot hogy még több élményt rakhassunk el télire nektek? Vagy jönnél spájzolni, de idén nem tudsz velünk tartani? Ez neked szól: végy támogatói jegyet, hogy a zenészeink is boldogak legyenek!

Ajánló


A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

Rockopera magyar nyelven, magyar és angol felirattal A szimfonikus operaváltozat ősbemutatója