Jegyvásárlás

Program


0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy
5

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 18:00

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele.
A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!
Csatlakozz hozzánk szeptember 18-án a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

Programok:
16:00 Megnyitó séta
19:00 Küszöb koncert (Nagy Kohó)
21:00 Carson Coma koncert (Nagy Kohó)
23:00 Pali és Pali koncert (Meggyeskert)

Támogatnád a fellépőket, vagy a Spájzot hogy még több élményt rakhassunk el télire nektek? Vagy jönnél spájzolni, de idén nem tudsz velünk tartani? Ez neked szól: végy támogatói jegyet, hogy a zenészeink is boldogak legyenek!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!