Jegyvásárlás

Program


10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

A történet szerint valamikor régen, az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. Ugyanebben az erdőben élt a fontoskodó Nyuszi, a félénk Malacka, a sértődős Füles, a kengurumama Kanga, a kicsinyével, Zsebibabával, és persze mindannyiuk szeretett gazdája, - Micimackó legjobb barátja – Róbert Gida.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 2. vasárnap, 10:00

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

1921. augusztusában kezdődött, amikor Milne fiának, Christophernek a születésnapjára egy játék mackót ajándékozott. A történet szerint valamikor régen, az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. Ugyanebben az erdőben élt a fontoskodó Nyuszi, a félénk Malacka, a sértődős Füles, a kengurumama Kanga, a kicsinyével,
Zsebibabával, és persze mindannyiuk szeretett gazdája, - Micimackó legjobb barátja – Róbert Gida. Ebben az erdőben mindig történik valami mulatságos és izgalmas esemény, Micimackó sokszor bajba is keveredik – lévén Csekélyértelmű Medvebocs -, de Róbert Gida, aki már nagy és okos hatéves, mindig mindent rendbe hoz.

Akik, az előadás sikerén dolgoznak:

Írta: A. A. Milne
Fordította: Karinthy Frigyes

Szereplők: Csathó Norbert, Koncsos Emese, Ivády Erika, Nagy Barbara, Dér Gabriella, Soós Diána, Kovács Olga

Rendező: Pálfi Zoltán
Zeneszerző: Kovács Adrián
Zenei vezető: Csüllög Judit
Koreográfus: Kelemen Dorottya
Dalszövegek: Szőke Andrea
Jelmez: Kovács Tímea
Díszlet: Visnyai Gyula

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!