Jegyvásárlás

Program


2020 Szilveszteri Bűvész Show

2020 Szilveszteri Bűvész Show

Szeretnél valami különleges élményben részesülni szilveszter napján?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 31. kedd, 18:00

Szeretnél még éjfél előtt átélni valami varázslatos dolgot? Gyere és ünnepeld velünk az újévet! Damien White szilveszteri bűvész és mentál műsora garantálja, hogy varázslatosan teljen az év utolsó napja, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

A műsor jellemzői:
8 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!