Jegyvásárlás

Program


2020 Szilveszteri Bűvész Show

2020 Szilveszteri Bűvész Show

Szeretnél valami különleges élményben részesülni szilveszter napján?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 31. kedd, 18:00

Szeretnél még éjfél előtt átélni valami varázslatos dolgot? Gyere és ünnepeld velünk az újévet! Damien White szilveszteri bűvész és mentál műsora garantálja, hogy varázslatosan teljen az év utolsó napja, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

A műsor jellemzői:
8 éves kortól ajánlott.
A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!