Jegyvásárlás

Program


22/23 Pom Pom Meséi-Tb
4

22/23 Pom Pom Meséi-Tb

Zenés mese a Rátonyi Róbert Színház előadásában. Csukás István műve alapján írta: Bor Viktor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 30. csütörtök, 10:00

Gombóc Artúr nagyon szomorú… Mindenki csúfolja a kilói miatt. A mértéktelen csoki evés miatt nagyon meghízott. Már alig mer végig menni az utcán, úgy fél, hogy kinevetik és megmosolyogják. Végső elkeseredésében úgy dönt, hogy – mint a többi madár – Ő is télre elköltözik Afrikába.

A bajok tovább fokozódnak, amikor Artúr fogságba kerül egy madárüzletben. Szerencsére barátai , Pom Pom a kis pamutbojt és Picur az iskolás kislány rögtön mellé állnak. Segítségül hívják Festéktüsszentő Hapci Benőt, Órarugógerincű Felpattanót és Radírpókot barátjuk megsegítéséhez és kiszabadításához.

Gombóc Artúr végül rájön arra, hogy a barátoknál, barátságnál és a szeretetnél nincs fontosabb a világon , s ha bármi baj van, Ők itt vannak és nem kell világgá menni, a csokit pedig mértékletesebben kell fogyasztani. Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Picur: Kiss Eszter Júlia / Csápenszki Nikolett
Pom Pom: Tassonyi Balázs, Bágyi Márton, Vígh Gergő
Gombóc Artúr: Bodrogi Attila, Straub Péter
Festéktüsszentő Hapci Benő, Kopasz: Gieler Csaba
Órarugógerincű Felpattanó: Csápenszki Nikolett / Kiss Eszter Júlia
Radírpók, Sofőr, Mozdonyvezető, Kapitány: Lévai Ádám

Alkotók:
Zene: Berkes Gábor
Díszlet: Perlaki Róbert
Jelmez: Kökényesi Györgyi
Koreográfus: Hábel Ferenc
Rendező: Kökényessy Ági

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!