Jegyvásárlás

Program


50+ éves Táncdalfesztivál

50+ éves Táncdalfesztivál

Utoljára 50+éves Táncdalfesztivál az Arénában!

Az 50 éves a Táncdalfesztivál koncertshow meglepetés sztárvendége: Szikora Robi! Talán kevesen tudják, hogy Robi az első Táncdalfesztiválok hatására kezdett el énekelni és dalokat szerezni. Legnagyobb sikereit -önálló szerzeményei előtt- a barátai körében előadott Fesztivál paródiáival aratta.

Közönségszavazásunk győzteseként a délutáni 14:00-i előadás sztárfellépője pedig a csodás hangú Tabáni István

1969- ben véget ért a Táncdalfesztiválok legendás, nagy korszaka! Egy aranykor lezárult, hogy 50 év múltán egy világszínvonalú show formájában újjászülessen az Arénában. Az elmúlt három évben, fél évszázad után újra eredeti szimfonikus hangszerelésükben szólaltak meg a Fesztivál legnagyobb slágerei. Teltházas koncerteken állva ünnepelt a közönség. Öröm és boldogság sugárzott az arcokról. Elragadtatott kommentek méltatták a show-t. 2020- ban egy újabb aranykorszak zárul le, január 11-én két koncerttel búcsúzik a közönségtől az 50+éves Táncdalfesztivál szimfonikus show az Arénában. Ne hagyja ki a vissza nem térő alkalmat!

Ajándékozzon Karácsonyra Táncdalfesztivált!

.....és jöjjön el Ön is családjával! 

Fellépnek: Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Solymos Tóni, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Ambrus Rita és Derzsi György

Műsorvezetők: Gálvölgyi János és Koltai Róbert

Vezényel: Wolf Péter

Rendező: Meskó Zsolt

Ajánló


Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. Tom Jones…

A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban - de játszódhatna…