Jegyvásárlás

Program


100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

100 Tagú Cigányzenekar Jótékonysági Nagykoncertje

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar hosszú idő után újra Szombathelyen! A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas zenekar 85 fővel egy nagyszabású, két felvonásos koncertet ad a szombathelyi Agora Művelődési és Sportház színháztermében, december 9-én, vasárnap. A kimagasló kulturális eseménynek számító rendezvény igazi garantált örök élményt nyújt a közönségnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 19:00

A 100 Tagú Magyar Cigányzenekar, klasszikus szimfonikus zenekarként működő együttes, a világon egyedülálló zenei formáció. Tagjai főleg cigány származású muzsikusok, a komolyzene (többek között Liszt, Bartók, Kodály, Hubay, Brahms, Sarasate, Strauss művei) mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát és népdalt is játszanak.

A zenekar Lendvai Csócsi József, sokszorosan kitüntetett főprímás vezetésével érkezik a megyeszékhelyre. A jegyek már kaphatók de érdemes minél hamarabb megváltani a belépőjegyeket az előadásra aki részese akar lenni ennek a kiváló műsornak.

A rendezvény kezdeményezettje: Esőemberke Alapítvány a Vas megyei autistákért - Szombathely
A rendezvényre értékesített minden belépőjegyből 500 Ft-ot a szombathelyi Esőemberke Alapítványnak adományozzuk.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!