Jegyvásárlás

Program


A boldog herceg

A boldog herceg

Aki tökéletesen ki van szolgáltatva a legnyersebb körülményeknek, mi másból meríthet erőt az élethez, mint a meséből, a képzeletből, a hitből? Mindenkinek korlátlan joga várni és remélni a jót. A színpadon megmutatkozik a nincstelen emberek nyomorúságos, szerencsétlen és kegyetlen hétköznapi valósága.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 13. szerda, 19:00

A boldog herceg

Ajánlott életkor:14+
80 perc szünet nélkül

Aki tökéletesen ki van szolgáltatva a legnyersebb körülményeknek, mi másból meríthet erőt az élethez, mint a meséből, a képzeletből, a hitből? Mindenkinek korlátlan joga várni és remélni a jót. A színpadon megmutatkozik a nincstelen emberek nyomorúságos, szerencsétlen és kegyetlen hétköznapi valósága. A szöveg és a zene sok humorral és sok szomorúsággal közelít hőseihez, és nem akar semmit sem bizonyítani vagy szemléltetni. Éppen ezáltal adja vissza méltóságukat, és válaszok nélkül a legfontosabb kérdésekig vezeti el a nézőket. Miért az elhagyatottság, a szerencsétlenség? És honnan van a jó? Miért a jó az, ami a világban rendkívüli? A finom humornak és a történet közvetlenségének köszönhetően a játék mindenkihez eljut, mindenkihez a maga módján.

Az előadás létrejöttét támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap.

A Mesebolt Bábszínház és a Kőszegi Várszínház közös produkciója.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!