Jegyvásárlás

Program


MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ - Aranygyapjú Társulat
4

MÁTYÁS KIRÁLY MEG AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ - Aranygyapjú Társulat

Hogyan lett a csobánlegény Burkusország királya?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 10:30

Az Aranygyapjú Társulat zenés bábelőadását Illyés Gyula azonos című népmese feldolgozása, illetve középkori zenénk azon rétege ihlette, melynek nyomait mai napig nyomon követhetünk a tekerős és kobzos népzenei gyakorlatban. Az előadásban felcsendülnek francia, olasz reneszánsz darabok és középkori magyar dallamok.

Mátyás király és az igazmondó juhászlegény történetét egy különleges nemezből készült díszlet előtt nemezbábokkal jelenítjük meg.

Mesénk jeleneteibe a gyerekeket is bevonjuk...

Díszlet, bábok: Barta Csilla

Játsszák:

Zombori Györgyi (ének, tekerő)

és Krisztin Róbert (ének, koboz)

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!