Jegyvásárlás

Program


A három aranygyűrű - színházi matiné a Soproni Petőfi Színházban

A három aranygyűrű - színházi matiné a Soproni Petőfi Színházban

Hármas meglepetés, igazi családi program és koncert várja a közönséget a Soproni Petőfi Színház első matiné előadásán november 8-án (vasárnap) délelőtt tíz órától. A meghirdetett A három aranygyűrű mesét Savanyu Gergely tolmácsolásában hallgathatják meg az érdeklődők, majd ezután a népszerű Drazsé zenekar lép fel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 10:00

Hármas meglepetés, igazi családi program és koncert várja a közönséget a Soproni Petőfi Színház első matiné előadásán november 8-án (vasárnap) délelőtt tíz órától. A meghirdetett A három aranygyűrű mesét Savanyu Gergely tolmácsolásában hallgathatják meg az érdeklődők, majd ezután a népszerű Drazsé zenekar lép fel. Ráadásként tizenegy órától a Ziránó Bábszínház Pulcinella kertészkedik című fergeteges, vidám produkcióját tekinthetik kicsik és nagyok. Akik megszomjaznak, némi fizetség után a Kakaó bárban ihatnak finom italokat. 

Mesemondás, koncert és bábszínház várja a nézőket a soproni teátrum novemberi matinéjának keretében. Benedek Elek népszerű meséje A három aranygyűrű a kitaszított királyfiról szól, aki elindul, hogy meglelje a helyét és a boldogságot a világban. Találjon szeretetet, emberséget, szerelmet, tisztességet. Aki pedig keres, az  talál!  Savanyu Gergely, a soproni társulat kedvelt színésze a nézőtéri büfében várja majd a mesét szerető gyerekeket, felnőtteket.

A mesemondás után a soproni Drazsé zenekar lép fel vidám gyermekműsorral. Őket jól ismerhetik a családok, hiszen gyakori vendégei a város, a térség kulturális eseményeinek, a Tündérfesztiválon is felléptek.

A vasárnapi matiné program ajándéka, délelőtt tizenegy órakor a Ziránó Bábszínház Pulcinella kertészkedik című előadása a nagyszínpadon. Pulcinella nem más, mint Vitéz László itáliai testvére. Legjobban enni, inni és aludni szeret, s emiatt gyakran pórul jár. Nem csak azért, mert felesége, a bűbájos Rosetta folyton veszekszik vele, hanem azért is, mert legédesebb álma közben egy ravasz és mindenre elszánt nyúl dézsmálja meg kertjük gyümölcseit. A bábelőadás remek szórakozást nyújt a gyerekeknek. 
 

Videó az előadásról itt:

 http://www.youtube.com/watch?v=HWxGNWzzZcs&feature=emb_logo

Egy Drazsé-dal itt:

http://www.youtube.com/watch?v=BClPjtj9xb4

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!