Jegyvásárlás

Program


A ház, amit Jack épített

A ház, amit Jack épített

A ház, amit Jack épített
Dán-francia-német-svéd horror-dráma, thriller, 155 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 19. szerda, 19:30

A hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában követjük Jack (Matt Dillon), a sorozatgyilkos öt gyilkosságának történetét. A kiemelkedő intelligenciájú férfi maga mesél a tizenkét év leforgása alatt megtörtént, tetszőlegesen kiválasztott rémtetteiről, sorozatgyilkossá érésének állomásairól. Az epizódok között társa a beszélgetésben Verge, vagyis Vergilius (Bruno Ganz), amely utalás Dante Isteni színjátékában az alkotót a Pokolba kalauzoló költőre. A ház, amit Jack épített világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválja, az 'A' kategóriás cannes-i seregszemle hivatalos programjában volt. A kortárs európai film legnagyobb hatású rendezője, Lars von Trier ezzel az alkotással tért vissza Cannes-ba, ahol korábban a Melankóliával Arany Pálmát nyert. Lars von Tier (Táncos a sötétben, Dogville – A menedék, A nimfomániás 1-2., Antikrisztus, Melankólia) újabb, közönségét erősen megosztó alkotásának főszerepében az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjra jelölt Matt Dillon (Vén rókák, Keresd a nőt!, Vad vágyak, Gyönyörű lányok, Ütközések, Wayward Pines) nyújt hátborzongató alakítást. Világsztárok láthatók a további szerepekben is, mint az alakításaiért számos díjjal elismert Bruno Ganz (Berlin felett az ég, A bukás – Hitler utolsó napjai, A felolvasó), az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjra jelölt Uma Thurman (Ponyvaregény, Batman és Robin, Kill Bill-filmek, A nimfomániás 1-2.), a Golden Globe-díjra jelölt Riley Keough (Magic Mike, Mad Max – A harag útja, Logan Lucky – A tuti balhé), Siobhan Fallon Hogan (Forrest Gump, Man in Black – Sötét zsaruk, Dogville – A menedék, Miért éppen Minnesota?), vagy Jeremy Davies (Millió dolláros hotel, Solaris, Dogville – A menedék, Lost – Eltűntek, A törvény embere, Álmosvölgy legendája, Twin Peaks).

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!