Jegyvásárlás

Program


A kígyó levedli bőrét, Kiss József Zsolt asztrológus előadása

A kígyó levedli bőrét, Kiss József Zsolt asztrológus előadása

Új korszak kezdete, avagy gyökeres átalakulás szükségessége és lehetősége életünk minden területén a következő hónapokban, években. Mit jelenthet mindez, milyen esélyeket, megoldásokat, feladatokat kíván meg egyéni és közösségi életünkben, az emberiség létében kívül és belül?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 18:00

Új korszak kezdete, avagy gyökeres átalakulás szükségessége és lehetősége életünk minden területén a következő hónapokban, években.

Az előadás 18:00-tól 21:00-ig tart.

Mit jelenthet mindez, milyen esélyeket, megoldásokat, feladatokat kíván meg egyéni és közösségi életünkben, az emberiség létében kívül és belül? Miként találhatjuk meg boldogságunkat, egyensúlyunkat úgy, hogy szinkronban vagyunk az idők szavával? Hogyan sajátíthatjuk el az aktuális megtanulandóinkat egyéni utunkon és szociális kapcsolatainkban akár a leghétköznapibb, praktikusabb síkokon, s mindezt milyen feltételekkel?
 A kb. 2 órás, közérthető előadás ezekre igyekszik összefoglaló jelleggel rátekinteni és inspirációkat adni, valamint közös elmélkedésre hív mindennek szellemi, pszichológiai hátterével kapcsolatban. A program szól spirituális úton haladóknak vagy asztrológiával foglalkozóknak, ugyanakkor a teljesen kezdők, laikusok számára is érthető.

Az előadás nem arról szól, hogy mi lesz - hisz ezt minden pillanatban ez egyéni és kollektív tudat és tudattalan hozza létre, amikben van valamennyi szabad akaratunk - hanem arról, hogy mit tapasztalhatunk, mit lehet, és szükséges megtanuljunk és mit érdemes tennünk vagy épp nem megtennünk az egyetemes emberi erények kibontakoztatása érdekében, hogy beteljesítsük az emberlét misztériumát, tudjunk ébredni, boldogulni, avagy a boldogság, az üdv állapota felé haladni.
Aktuálisabban szólva, hogyan tudunk emberhez méltó életet élni, egy szellemi, morális és fizikai értelemben egyaránt túlélhető és élhető jövőt megteremteni, mint személy és mint közösség?

A program utolsó harmadában, egy rövid szünet után a Satyananda kirtan csoport fellépésére kerül sor, szent énekek, imák, mantrák invokációjával, hangszeres előadásával. Ezek vallástól függetlenek, egyetemesek, akár be is lehet kapcsolódni az éneklésbe!

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!