Jegyvásárlás

Program


A KOPPÁNYI AGA TESTAMENTUMA
2

A KOPPÁNYI AGA TESTAMENTUMA

Kamaszkorunk maradandó olvasmányait, többek között Molnár Ferenc, Gárdonyi, és Jókai felejthetetlen regéi biztosították. Őket követte Fekete István regényhősének, Babocsai Lászlónak kalandjai. A regény maga lebilincselő és fordulatos. Olvasva szinte letehetetlen.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 17. péntek, 20:30

Ivancsics Ilona és Színtársai - Szentendre
Fekete- Neumark: A koppányi aga testamentuma
Ősbemutató, Nemzeti daljáték

Kamaszkorunk maradandó olvasmányait, többek között Molnár Ferenc, Gárdonyi, és Jókai felejthetetlen regéi biztosították. Őket követte Fekete István regényhősének, Babocsai Lászlónak kalandjai. A regény maga lebilincselő és fordulatos. Olvasva szinte letehetetlen. De felmerül bennünk a kérdés, hogy miként lehet ezt az izgalmat a színpadra vinni, aminek köszönhetően a néző a széke szélén ülve drukkolná-dúdolná végig az előadást.


Rendező: Somogyi Szilárd
Koreográfus: Lénárt Gábor
Zeneszerző és zenei vezető: Neumark Zoltán
Esőnap: 06.19. 20:30

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!