Jegyvásárlás

Program


A majdnem tökéletes boldogság receptje - Pokorny Lia egyszemélyes estje

A majdnem tökéletes boldogság receptje - Pokorny Lia egyszemélyes estje

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

 több

Aktuális előadások



Ha sokáig hitte, hogy a gyerekkori mesék valóra válnak, ha ovisként dicsekedni szeretett volna, hogy önnek hozta a legmenőbb játékot a Jézuska, ha kamaszkorában álmodozott arról , hogy egyszer egy  filmsztárral szerelmesen  andalog a naplementében, ha epekedett azért, hogy megkaphassa élete cipőjét, ami senki másnak sincs, ha reménykedett, hogy varázsütésre minden hozzátartozója, pont olyan jófej lesz, amilyennek mindig is akarta, ha ábrándozott arról, hogy  megtalálja az igazit, akivel örökkön örökké együtt élhet, vagy ha sokáig kereste az örök boldogság elixírjét, de még nem találta meg, akkor ez a mese Önnek szól! 

 

Alkotók: 

Írta: Pokorny Lia

Rendezte: Botos Éva

Akik nélkül a produkció nem jöhetett volna létre:

Gönczi Dorka

Éberling Judit

Kesjárné Mészáros Annamária

Patonay Anita

Jaksa Tímea 

Varga Zsolt 

Varga Noémi

Takáts Kriszta 

Madison Stúdió

 

Együttműködő partner a Papageno.

Az előadás hossza 110 perc szünet nélkül.

 

Ajánló


Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!