Jegyvásárlás

Program


A miniszter félrelép (16+)

A miniszter félrelép (16+)

Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal az ellenzéki frakció vezetőjének titkárnőjével egy romantikus éjszakát tölt el a patinás Westminster Hotelben. Ám az éjszaka rosszul kezdődik. Először is felfedeznek egy hullát, akivel a lakosztály ablaka végzett..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 19:00

Ray Cooney: A miniszter félrelép
bohózat két felvonásban
Az előadás időtartama: 2 óra 10 perc (egy szünettel)

A miniszter félrelép című bohózat történetét nagyon sokan ismerik a darabból készült filmből. A szerző, Ray Cooney, sem ismeretlen a pécsi közönség előtt, hiszen pár éve a Vészhelyzetben (Család ellen nincs orvosság) című bohózatát nézve csapkodták a “mellettünk ülő térdét” a nevetéstől, talán nem illetlenség, ha azt mondjuk a röhögéstől! És ez nem lesz másként most sem!

Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal az ellenzéki frakció vezetőjének titkárnőjével egy romantikus éjszakát tölt el a patinás Westminster Hotelben. Ám az éjszaka rosszul kezdődik. Először is felfedeznek egy hullát, akivel a lakosztály ablaka végzett. Kétségbeesetten próbálják megoldani ezt a rendkívüli szituációt. Richard segítségül hívja parlamenti titkárát, George Pigdent aki, Richard hazugságainak következtében, egyre jobban belebonyolódik a kínos helyzetbe. A rossz még rosszabbra fordul Ronnienak, Jane féltékeny férjének megjelenésével. Ezenkívül a szálloda személyzete, Mr. Willey felesége és egy ápolónő gondoskodnak arról, hogy a kétségbeejtő helyzet megoldhatatlanná váljon.

Szereposztás:
Richard Willey, miniszter................... Vidákovics Szláven
George Pigden, a titkára................... Lipics Zsolt
Jane Worthington.............................. Györfi Anna
Pamela Willey, Richard felesége....... Stubendek Katalin
Miss Foster, ápolónő......................... Darabont Mikold
Ronnie, Jane férje............................. Józsa Richárd
A szállodaigazgató............................ Götz Attila
A főpincér.......................................... Bera Márk
A szobalány....................................... Unger Pálma
A hulla............................................... Széll Horváth Lajos

Díszlet- és jelmeztervező: Túri Erzsébet
Rendezőasszisztens: Kiss Hédi
Súgó: Juhász Piroska
Ügyelő: Markó Rita
Fordította: Ungvári Tamás
Rendező: Böhm György

Ray Cooney engedélyét a Ray Cooney Plays (UK) és a Hofra Kft. közvetítette.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!