Jegyvásárlás

Program


A nők (is) a fejükre estek

A nők (is) a fejükre estek

Mit csinál a Nő, ha már nem ennyi, de még nem is annyi!? És hirtelen ráeszmél: vészesen közeledik az utolsó utáni pillanat, amikor talán még… Eddig a Férfiakon nevettünk önfeledten, most tetszik – nem tetszik, rajtunk Nőkön a sor. Ebben a darabban kicsit a Nők elé gurul az a bizonyos görbe tükör.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 24. kedd, 19:00

Angel - B. Callas - Berkes | A NŐK (IS) A FEJÜKRE ESTEK! | zenés vígjáték

Mit csinál a Nő, ha már nem ennyi, de még nem is annyi!? És hirtelen ráeszmél: vészesen közeledik az utolsó utáni pillanat, amikor talán még… Eddig a Férfiakon nevettünk önfeledten, most tetszik – nem tetszik, rajtunk Nőkön a sor. Ebben a darabban kicsit a Nők elé gurul az a bizonyos görbe tükör. “A férfiak a fejükre estek!” című darab már jólismert hősei mellett természetesen új szereplők is felbukkannak. Mert Nő – Férfi, örök körforgás. Mert nemcsak a férfiakkal, velünk nőkkel is csak a baj van!

Miért harcol a Férfi? És miért a Nő? Egymásért! Egy életen át.
“És tényleg nem könnyű! A fene egye meg.” És mégis!!!!

Tervezett szereposztás:

PÁSZTOR ERZSI / SZÁNTÓ SZANDRA
DÉTÁR ENIKŐ
SZTÁREK ANDREA
XANTUS BARBARA
FEHÉR ADRIENN
NYÍRŐ BEA
SZABÓ SIPOS BARNABÁS
FRECH ZOLTÁN
BOZSÓ JÓZSEF
CSERVENÁK VILMOS
LOVAS EMÍLIA
KOVÁCS DÉZI
KEREKI ANNA
VALÁZSIK PÉTER
TÓTH ALEX
MERK LÁSZLÓ


Zeneszerző: BERKES GÁBOR
Díszlet, jelmez: DARVASI ILONA
Koreográfus: BOZSÓ JÓZSEF
Rendezőasszisztens: VASS JÁNOS PÁL

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!