Jegyvásárlás

Program


A PÁL UTCAI FIÚK - zenés játék két részben - a Csokonai Színház előadása

A PÁL UTCAI FIÚK - zenés játék két részben - a Csokonai Színház előadása

Zenés játék Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán két részben a Csokonai Színház előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 14. szerda, 20:30

Egy magával ragadó történet, fülbemászó zene, az elszánt fiúcsapatok küzdelme: egy felejthetetlen előadásélmény a Nagyerdei Szabadtéri színpadán.

A Kossuth-díjas Dés László és az eMeRTon-díjas Geszti Péter családi musicalje Molnár Ferenc regénye alapján.

A klasszikus mű erejét, közvetlenségét növeli a mai nyelvezet, a modern zenei világ.
A rockkoncertek eksztázisához mérhető hangulat olyan érzéseket, fogalmakat tesz átélhetővé, mint az összetartozás, az árulás, az áldozathozatal, a győzelem, a vereség: egyszóval a grund.
Óriási a tét, a nézőtér szinte felrobban, és egy pillanatra mindenki olyan komolyan veheti az élet fontos dolgait, mint ahogyan csakis gyermekként tette.

Ajánlatunk


musical két részben

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!