Jegyvásárlás

Program


A PELIKÁNMADÁR – Majorka Színház

A PELIKÁNMADÁR – Majorka Színház

Akit érdekel az örök fiatalság titka, jól teszi, ha megnézi ezt az előadást. És mivel a gyerekek is folyton öregszenek, nekik sem árt figyelniük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 13. vasárnap, 10:30

Van nekünk egy pelikánmadarunk. Aki ennek az énekét hallja, egyből megfiatalodik. Hanem ezt a madarat előbb meg kell találni az Óperenciás tenger túlsó partján, ahová közönséges közlekedési eszközzel el sem lehet jutni. Nem baj, segítünk! Ha van olyan legény még a mai világban, aki vállalja a veszélyt, nem riad vissza az isolygó-pisolygó gonosz boszorkánytól, a szúnyog-, a hal- és az egérkirálytól, akinek helyén az esze meg a szíve, akkor van remény. Akkor a király, kinek egyik szeme sír, a másik nevet, teljesen mosolygós lesz.

Az előadás valószínű mellékhatása gyerekek számára 45 perc öregedés, felnőtteknél akár több év fiatalodás!

 

Előadás hossza: kb. 45 perc

Ajánlott: 3 éves kortól

Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!