Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások




 

Gimesy Péter művészettörténész öt részes rocktörténeti előadás-sorozata minden alkalommal egy különleges és a zene történetében fordulópontnak számító életművet ismertet. Ezek az előadók és ezek a lemezek ma már megkerülhetetlenek. Az előadások az 1967-es évet veszik kiindulópontnak, amikor rengeteg később meghatározóvá váló zenei stílus kezdődött. Sorozatunk a mára klasszikussá vált életművekkel foglalkozik, vagyis a Beatles, a Doors, Janis Joplin, Jimi Hendrix és a Pink Floyd életművéről lesz szó.

A Pink Floyd első albuma, a The Piper at the Gates of Dawn is 1967-ben jelent meg, ahogy az eddig megismert albumok. Ez a lemez volt a főműve Syd Barett-nek (1946–2006), aki dalaival a pszichedelikus világába viszi el a hallgatóit. Az előadás a Pink Floyd későbbi történetére is kitér.

Ajánló


A zenés bábjáték egy verseny köré szerveződik, de hogy a trófea megszerzése, vagy egymás szeretete a fontosabb, az csak az…

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Családi programunk egy vezetett túrával indul a turjánvidék fokozottan védett láprétje mentén, majd a Pákász-tanya bemutatópontunkon folytatódik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!