Jegyvásárlás

Program


A Snétberger Központ diákjainak évzáró koncertje

A Snétberger Központ diákjainak évzáró koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 17. kedd, 19:00

„A Snétberger Iskola Hangja” az elhivatott diákok hangja mindenfelé: egyéni produkciókban, zenekarokban és kamaraegyüttesekben. Tanuló-játszó-gyakorló-kísérletező diákok hangja. A Snétberger Program üzenete és szellemisége megindítja azokat, aki találkoznak ezekkel a gyerekekkel, fiatalokkal, zenéjükkel, a szenvedéllyel.

A Snétberger Alapítvány immáron 8. éve keresi határainkon innen és túl a hátrányos helyzetű, különleges zenei tehetségeket, akik személyre szabott jazz- és klasszikus zenei képzést kapnak a Balaton-felvidéki, felsőörsi központban. Később a 12-25 éves fiatalok fele rangos konzervatóriumokban és zenei egyetemeken tanul tovább. Ezek a tehetséges lányok és fiúk szeretnének jó zenészek, jó zenetanárok lenni, szeretnék a zene élvezetére nevelni kortársaikat, az utánuk következő generációkat, szeretnének boldogulni és másoknak örömöt adni.

Jens-Jørgen Pedersen, a dán VELUX Alapítványok programigazgatója ajánlásával.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!