Jegyvásárlás

Program


A soul szerelmesei

A soul szerelmesei

Bódy Magdi, Nika, Majsai Gábor és a Stúdió 11 közös koncertje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 20:00

A soul szerelmesei
Bódy Magdi, Nika, Majsai Gábor és a Stúdió 11 közös koncertje

A soul magyarul annyit tesz, hogy lélek. Egy olyan zenei stílus, amit igazán jól megírni és énekelni csak tiszta szívből és mély átéléssel lehet. Ez nem könnyű feladat. A kiváló énekesek és zenészek azért állították össze ezt az előadást, hogy a világhírű soul dallamokat a közönség megismerje és megszeresse.
A nemrég elhunyt Aretha Franklin és Whitney Houston dalain generációk nőttek fel; a Respect, az I will always love you című világslágereket, vagy Tom Jones, az élő legenda dalait ma is éneklik világszerte. Az előbbiek és sok más híres előadó slágereit is hallhatjuk majd a koncerten.

Műsoridő: 90 perc

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!