Jegyvásárlás

Program


A Szabolcs Néptáncegyüttes jubileumi gálaműsora

A Szabolcs Néptáncegyüttes jubileumi gálaműsora

"A Mi Mesénk" - gála

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 19:00

A Szabolcs Néptáncegyüttes jubileumi gálaműsora

A Szabolcs Néptáncegyüttes idén ünnepli fennállásának 65. jubileumát, ezzel pedig Nyíregyháza legrégebb óta fennálló és leghosszabb múltjával rendelkező néptáncegyüttese. Büszkén mondhatjuk, hogy ma a város és a megye egyik kiemelkedő együttese. Célunk a magyar kulturális örökség, ezen belül a magyar tánchagyományok megélése, őrzése a jelenben, illetve átadása a jövő generációi számára.

65 év hosszú, már-már történelmi időnek számít. A táncosok az idők során szülőkké, nagyszülőkké, dédszülőkké váltak, s egy közösséget alkotva örökítik át a közösség szellemét, a tánc szeretetét. Éppen ezért időről-időre emlékeznünk kell múltunkra, találkoznunk kell a jelenben, együtt közösen ünnepelni és mesélni, beszélgetni egymással, hiszen ez a mi mesénk

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!