Jegyvásárlás

Program


A SZERELEM HULLÁMVASÚTJÁN – KRÍZISEK ÉS KATARZISOK
5

A SZERELEM HULLÁMVASÚTJÁN – KRÍZISEK ÉS KATARZISOK

Irodalmi est a Házasságról

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 16. csütörtök, 18:00

A házasság lélegzetelállító hullámvasútjára ülhetünk fel ezen az irodalmi esten. Magunkra ismerve nevethetünk és könnyezhetünk mindazokon a szerelmi élményeken, amelyeket költőink versbe szedtek. Ezek a gondolatok nem émelyítőek, mint a rózsaszínű vattacukor, nem emészthetetlen, kacskaringós körmondatokból állnak, hanem rólunk szólnak, egyszerűen, őszintén.

Bár az életben az az állandó, hogy semmi sem állandó, a házasság útja mégsem egészen kiszámíthatatlan. Az új élethelyzetek, kihívások az élet természetes velejárói, fejlődésünk próbakövei, amelyekhez ha egymás játszótársaiként és bajtársaiként igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni, új egyensúlyt teremteni, akkor végül elmondhatjuk: bár küzdelmes volt, de megérte!

Lackfi János, Izsó Zita, Szabó T. Anna, Dragomán György, Varró Dániel, Csukás István és sok más, főként kortárs szerző műveiből az irodalmi estet összeállította: KARIKÓ ÉVA

Időtartam: kb. 60 perc

Előadják: ENDRŐDI ÁGNES színész, előadóművész, zenepedagógus

ENDRÉDY GÁBOR színész, legtöbbször a Centrál Színházban játszik. Férj és háromgyerekes apuka, így a mai szerepére immáron hetedik éve készül.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!