Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások




2020. február, Bécs.

Az OMV a világ egyik legnagyobb olaj- és gázcége. Ez az ország legtöbb bevételt hozó vállalata, amit részben az adófizetők finanszíroznak. Az OMV profitál a klímaválságból, üzleteket köt orosz oligarchákkal, és a kiskirályként viselkedő vezérigazgató, Rainer Seele évente több,  mint hétmillió eurót keres. Viszont ezek ellenére alig jelennek meg kritikus cikkek az OMV-ről.

Egy mindössze négy főből álló független oknyomozó újságírói csapat, a DOSSIER nem akarja ezt annyiban hagyni, ezért elkezdenek utánajárni az OMV gyanús ügyeinek. De mi történik, ha egy ilyen kis csapat egy óriással veszi fel a harcot? Miket rejtegethet még egy ekkora vállalat? És meddig képesek elmenni, hogy eltussolják az igazságot és korlátozzák a sajtószabadságot?

A színdarab Magyarországon a Carstensen & Oegel International GmbH Theater und Medien közvetítésével kerül színre. Az előadás az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával jött létre.

A darabot Calle Fuhr írta a DOSSIER magazin kutatásai alapján

Játsszák: Lelkes Botond, Kádár Kinga, Lehel Vilmos, Hevesi Fanni

Koreográfia: Hevesi Fanni, Lehel Vilmos
Zene: Lelkes Botond
Videók: Ilosvai Péter
Fordította és rendezte: Hevér Ádám

Az előadás hossza: 90 perc

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!