Jegyvásárlás

Program


A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

A TERMÉSZETES GYÜMÖLCSÉSZET

Dr. Gyulai Iván előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 16:00

Dr. Gyulai Iván ökológus neve ismerősen csenghet mindazok számára, akik a környezetvédelem, a természetes növénytermesztés és a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő permakultúra irányzat elkötelezett hívei.
Visszajáró vendégünkként ezúttal a természetes gyümölcsészet témakörét járja körbe, sok éves saját tapasztalatára alapozva, színes történetekkel körítve.

Szeretettel várunk mindent természetszeretőt!

Dr. Gyulai Iván: biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható fejlődésért Alapítvány elnöke, az intézet igazgatója.Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen a "fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata" tárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak.

Ajánlatunk


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!