Jegyvásárlás

Program


A zene körülvesz / Music All Around  - A Liszt Ferenc Kamarazenekar új dupla vinyl hanglemeze

A zene körülvesz / Music All Around - A Liszt Ferenc Kamarazenekar új dupla vinyl hanglemeze

Az idén 60 éves fennállását ünneplő zenekarunk a jeles évforduló alkalmából különleges, új dupla vinyl hanglemezt ad ki. A lemezen a zenekari repertoár emblematikus stúdiófelvételei mellett közönségkedvenc darabok koncertfelvételei is helyet kaptak.

Aktuális előadások


"Kettős szerepben kötődöm ezekhez a felvételekhez, és ez az összefonódás különösen kedvessé teszi számomra a kétlemezes összeállítást. Szólistaként mindig öröm, ha visszahallgatható formában is közönség elé kerül egy-egy jól sikerült interpretáció, de így, hogy nemcsak vendégként, hanem művészeti vezetőként is együtt dolgozom a Liszt Ferenc Kamarazenekarral, kivételes lehetőséget kapunk annak az összhangnak, közös hullámhossznak megteremtésére, ami ezekből a felvételekből árad. Manapság, a digitális korszak kissé túl sterilre sikerült rögzítései után visszavágyunk az életteli hangzáshoz. Most a lemezjátszók a 21. század technikai színvonalán, a stúdió- és a koncertfelvételek esetében is az élő muzsika hangjait adják vissza - a zene körülvesz.” (Várdai István)

TARTALOM:

Beethoven: A-dúr „Kreutzer” szonáta, op. 47 I. tétel – Tfirst Zoltán átirata vonószenekarra

Bach: Arioso a BWV 156-os kantátából Közreműködik: Várdai István (cselló)

Beethoven: Cavatina a B-dúr vonósnégyesből, op. 130 – vonószenekari előadásban

Dvorák: E-dúr vonósszerenád, op. 22, 3. tétel Scherzo

Haydn: C-dúr csellóverseny, Hob. VIIb:1, 3. tétel Közreműködik: Várdai István (cselló)

Bizet-Scsedrin: Carmen-szvit

Vezényel: Takács-Nagy Gábor 

A lemez ára: 11.000 Ft

Átvétel:. 

  • személyesen az Óbudai Társaskörben (1036 Budapest, Kiskorona utca 7.) hétköznaponként 9:00 és 18:00 óra között az e-mailes visszaigazolást követően.
  • házhozszállítással a vásárláskor megadott számlázási címre a megjelenést követően. Amennyiben a számlázási címtől eltérő szállítási címet szeretne megadni, kérjük, hogy jelezze a marketing@lfkz.hu e-mail címen. A házhozszállítás ára 3.000 Ft.
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!