Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



A Cziffra emlékkoncert sorozat a 2024. novemberében, a Magyar Zene Házában nyíló Cziffra Vándorkiállítás felvezető eseményeként hirdeti a valaha élt, egyik legnagyobb magyar zongoraművész életéről és munkásságáról készült tárlatot. A zongorista zseni művészetének sokoldalúságát ismerhetjük meg Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, a Cziffra Fesztivál művészeti vezetője és vendégművészei interpretálásában.

A hangversenyen a klasszikus zenész Cziffrát Miklósa Erikával, a szintén Kossuth-díjas koloratúrszoprán operaénekesnővel, az 50-es évek pesti lokál hangulatát pedig Gubik Petra Junior Prima - Díjas színésznő - énekesnővel idézik fel az est folyamán.

Cziffra kiemelkedő technikai tudása megkérdőjelezhetetlen, egyedisége azonban az improvizációs képességében rejlik. Szellemiségéhez egyértelműen hozzátartozik a határok feszegetése. A szabad zenei improvizációkhoz csatlakozik az est során Sárközy Lajos Liszt – díjas hegedűművész, cigány prímás és zenekara.

Az öt vidéki városban megrendezésre kerülő koncertsorozat Cziffra zenei örökségét, s annak esszenciáját mutatja be: a klasszikus zene mellett a könnyűzene és jazz, valamint a kávéházi cigányzene remekműveivel.

Az emlékkoncert-sorozat varázslatos hangulatú estjein Cziffra Györgyre, a kalandos életű, nehéz sorsú virtuózra emlékezünk. A csodagyerekből lett világsztár rögtönzéseihez hasonlóan ez alkalommal is a fellépő művészek szenvedélye, a pillanat ereje és a szabad örömzenélés tölti majd be a koncerttermet.

A koncert ünnepélyes megnyitóval kezdődik.

Ajánló


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!