Jegyvásárlás

Program


A zuhanás sokkja - kamaradráma

A zuhanás sokkja - kamaradráma

Mi történik egy családdal, ha születik egy fogyatékos gyereke, és mi történik akkor, ha egy baleset következtében eltávozik? Hogyan tudjuk kezelni a traumáinkat, és hova vezethet a kibeszéletlenség? Nathan Filer regénye alapján készült színházi ősbemutató egy nagyon is józanul gondolkodó skizofrén fiú szemén keresztül kíséri végig saját családját, gyerekkorát, kamaszodását egészen a fiatal felnőtt korig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 17:00

A zuhanás sokkja
kamaradráma
Nathan Filer azonos című regénye alapján írta Illés Márton
Bemutató: 2019. május 4.

 A színdarab nem csak a normalitás és betegség határait bolygatja meg, de testközelbe hozza azokat a borzalmasnak tűnő családi történeteket, amelyek valójában bármelyikünkkel megtörténhetnek, és amelyekkel megfelelő, nyitottsággal, humorral, öniróniával és játékkedvvel talán meg tudunk birkózni. Külön-külön egészségesek és betegek, átlagosak és különlegesek, de legfőképp együtt, egymás kezét fogva. A MáSzínház produkciójában, professzionális, ép színészek és Down-szindrómás alkotók közösen lépnek a színpadra, és invitálják az élet nevű játékba, és közös gondolkodásra a nézőket.
FIGYELEM: az előadás 15 éven aluli nézőknek nem ajánlott, és a nyugalom megzavarására alkalmas fény- és hanghatásokat használ.
A szöveg alapjául szolgáló regény a Scolar Kiadó-nál jelent meg 2015-ben. Fordító: Nádor Zsófia
Az előadás a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft., az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Nemzeti  Kulturális Alap támogatásával jött létre.

MATT: Inoka Péter
SIMON: Bagyura Gábor
SIMON: Konkoly Áron
ANNABELLE, ANYA, NAMMA, TANÁRNŐ, JACOB ANYJA, JÁRÓKELŐ, DOKTORNŐ, PSZICHIÁTER: Grisnik Petra
FIÚ, APA, NAPPA, IGAZGATÓ, ORVOS, JACOB, FŐNÖK, JÁRÓKELŐ, PSZICHIÁTER: Szabó Mátyás Péter

DRAMATURG: Illés Márton
LÁTVÁNYTERVEZŐ: Kovács Dorottya
TECHNIKUS: Gáspár András
PRODUKCIÓS VEZETŐ: Bakonyvári L. Ágnes
RENDEZŐ: Kovács Henrietta

14 felülieknek ajánlott
               

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

MŰSOR: BRAHMS: d-moll zongoraverseny, op. 15 SOSZTAKOVICS: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Vezényel: Keller András

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!