Jegyvásárlás

Program


Adagio

Adagio

Zempléni Fesztivál
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 13. hétfő, 19:00

ADAGIO
Csík János – hegedű, ének
Őze Áron – színművész-versek
Balogh Kálmán – cimbalom
Dresch Mihály – szaxofon, fuhun

„A magyar népzene lelket melengető, éltető ereje és a magyar költők életünk meghatározó fordulópontjairól – örömről, bánatról, szerelemről és halálról – legtalálóbban megfogalmazott igazságai segítenek majd a hallgatóságnak megérteni a költészet és a zene egyfajta sajátos kapcsolatát.
Az est során József Attila, Márai Sándor, Radnóti Miklós, Kosztolányi Dezső és Dsida Jenő versei ötvöződnek a népzene, a klasszikus és kortárs zene sajátos ízeivel. Úgy gondolom, hogy a különböző műfajok sajátos elegyítése lehetőséget teremt egy egyedülálló, sokszínű produkció létrehozására.”

Belépőjegy: 2000 Ft
Június 30-ig 20% elővételi kedvezmény!

Ajánlatunk


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!