Jegyvásárlás

Program


Adománygyűjtő vetítés az emberkereskedelem áldozatainak

Adománygyűjtő vetítés az emberkereskedelem áldozatainak

Ma Magyarországon legalább 36.000 ember él rabszolgasorban. A Szabad Élet Egyesület és az ELF Pictures adománygyűjtő filmvetítést rendez az emberkereskedelem áldozatainak megsegítésére. A vetítést beszélgetés követi az alkotókkal.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 20. hétfő, 19:00

Program:

19:00
AKI BÚJT, AKI NEM - kisjátékfilm, 2018, 10 p., r.: Schwechtje Mihály
CSICSKA - kisjátékfilm, 2011, 20 p., r.: Till Attila
EGY NŐ FOGSÁGBAN - dokumentumfilm, 2017, 89 p., r.: Tuza-Ritter Bernadett

21:00
Beszélgetés Tuza-Ritter Bernadett, Till Attila és Schwechtje Mihály rendezőkkel, valamint Toszecky Renáta védett ház koordinátorral.

Az esemény teljes bevételét az áldozatok továbbképzésére és a rehabilitált áldozatok lakhatási támogatására fordítják. Az áldozatok részére országosan terjesztett tájékoztató füzetet készítenek a segítségnyújtás lehetőségeiről, valamint a segítő szervezetek elérhetőségeiről.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!