Jegyvásárlás

Program


AKARSZ VELEM KÓBOROLNI?

AKARSZ VELEM KÓBOROLNI?

Akarsz velem kóborolni?
zenés mesés kalandjáték
Vince és Lilla a kék tündérek klánjából elindulnak egy világjárásra, hogy megkeressék az elveszett Harmóniát, különben a Föld veszélybe kerül.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 18. szombat, 11:00

Útközben találkoznak Plasztikával és Karesszel, akik mit sem sejtve, gondtalanul shoppingolnak Dubaiban, szerelnek egy olajfúrótorony tetején, a tenger mélyén szelfiznek, sőt még egy űrbázisra is kiruccannak.
 A néző gyerekek bekapcsolódva az izgalmas utazásba, együtt énekelnek és teljesítik a próbákat Vincével és Lillával, hogy visszacsalogassák a Földre Harmóniát, mert akkor végre ismét gondtalanul kirándulhatnak, futkározhatnak, szép virágokat ültethetnek, élvezhetik újra a napocska melegét, hisz megtanulták ezen az úton, hogyan éljenek együtt harmóniában a természettel.
4 kitűnő művész, a megzenésített versek  és a játék csodás erejével kíván a gyermeki lélekhez szólni, és figyelmeztetni őket, hogyan menthetnénk meg együtt a  bolygónkat, ahol élünk, amíg nem késő.

zene: Vincze Lilla, Molnár György, Kardos Horváth János

versek: Lackfi János, Kardos H. János, Csik Mónika, Vincze Lilla, Molnár György

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!