Jegyvásárlás

Program


Aki Takase - Daniel Erdmann (JP/DE)

Aki Takase - Daniel Erdmann (JP/DE)

A Berlinben élő japán zongorista, Aki Takase és a szaxofonos Daniel Erdmann először a kilencvenes évek közepén találkoztak, amikor Takase improvizációt tanított a berlini Hanns Eisler Zeneakadémián, ahol Erdmann még jazztanulmányait folytatta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 5. szerda, 20:00

 Közreműködik:

Aki Takase - zongora
Daniel Erdmann - szaxofon

A Berlinben élő japán zongorista, Aki Takase és a szaxofonos Daniel Erdmann először a kilencvenes évek közepén találkoztak, amikor Takase improvizációt tanított a berlini Hanns Eisler Zeneakadémián, ahol Erdmann még jazztanulmányait folytatta. A találkozás eredményeképpen Aki Takase meghívta Erdmannt a szextettjébe, ami az akkori berlini szcéna olyan kiválóságaiból állt, mint Rudi Mahall és Tony Buck. 2000-ben aztán Erdmann elnyerte a német-francia kulturális tanács ösztöndíját és Párizsba költözött – úgy tűnt, ez véget vethet az együttműködésének az úttörő japán zongoristával. Tizenöt évvel később azonban véletlenül összefutottak a párizsi reptéren és akkor megegyeztek, hogy ismét együtt játszanak. Erre még ugyanabban az évben sor került, amikor megalapították a Japanic kvartettet, amellyel az első albumukat, a Thema Prima címűt 2019-ben megjelentették a BMC Records gondozásában. Most pedig logikus lépésnek tűnt számukra duóban folytatni. A speciálisan erre a formációra írott szerzeményeiket a koncert előtti napokban veszik föl a BMC-ben, ami majd a BMC Records égisze alatt jelenik meg a közeljövőben. A duó francia premierjére tavaly, a strasbourgi Jazzdor Festivalon került sor, amelyről a Liberation nevű lap hasábjain Bruno Pfeiffer azt írta: „Komplex akkordok és bensőséges melódiák, amiket kettejük bonyolult összhangja tart össze. A két főszereplő kéz a kézben szakítja át a célszalagot. És ami marad utánuk: a vágy, hogy táncra perdüljünk".

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!