Jegyvásárlás

Program


Al Di Meola Opus Tour 2019

Al Di Meola Opus Tour 2019

A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt.Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 11. szombat, 20:30

A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt, csak néhány közülük: Frank Zappa, Jimmy Page, Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, John McLaughlin, Stanley Clarke, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Herbie Hancock.
Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat.

A szinte hihetetlen, munkákban gazdag munkássága ellenére, még mindig az új utakat és kihívásokat keresi, a zenéjét új irányokba tolja.
Az elmúlt években szinte mindent újrakezdett, zenéjében és a magánéletében is. A 2018 tavaszán megjelent Opus című albumáról így nyilatkozik: „Az OPUS-szal szeretném tovább fejleszteni komponista készségeimet, és azt hiszem ez a fejlődés a személyemre is mélyen hatott, komponista-gitárossá változtam a korábbi gitáros-komponistából. Ugyanakkor ez a felvétel új korszakot jelent az életemben. Először írtam életemben úgy zenét, hogy teljes boldogságban élek a feleségemmel, van egy csodálatos kislányom és családom, akik minden nap inspirálnak engem. Hiszem, hogy ez megmutatkozik a zenémben is.”

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!