Jegyvásárlás

Program


Alföldi Róbert felolvasóestje - Zoltán Gábor Orgia c. regényéből - közreműködik Lukács Miklós

Alföldi Róbert felolvasóestje - Zoltán Gábor Orgia c. regényéből - közreműködik Lukács Miklós

Sokan megírták már a zsidóüldözés, a gettó, a csillagviselés, a Dunába lövés történetét. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 30. szerda, 19:00

Ez foglalkoztatta Zoltán Gábort, aki 2011-től dolgozott a témán. Feltárta a Szálasi pártjába belépett Tizenkettedik kerületiek teljes listáját, s akiknél lehetett, végig kísérte életük alakulását.  Nem szörnyetegek voltak, de gyűlölet fűtötte őket, és odaadóan hittek az eszmében, a hungarizmusban. Ezek az emberek az Orgia szereplői, az ő cselekedeteiket és gondolataikat ismerheti meg a könyv olvasója, valamint Alföldi Róbert felolvasóestjének közönsége. Amit pedig nem lehet szavakkal elmondani, azt Lukács Miklós cimbalom-művész teszi hozzá.

Az est szerkesztője: Csáki Judit
Közreműködik: Lukács Miklós cimbalom művész

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!