Jegyvásárlás

Program


Állati színjáték

Állati színjáték

Láttatok már mesefilmet? A legendás Ezopusz Színtársulat tagjai még soha. Egy sikeres előadásukat követően egyik rajongójuk ajándékot küld nekik: kedvenc mesefilmjei kedvenc részeit. Az állatokat annyira lenyűgözi Gyalogkakukk hihetetlen gyorsasága, Tom és Jerry páratlan tűrőképessége, Shrek iszonyú ereje, hogy a társulat azonnal felbomlik és a tagok új munka után néznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 11:00

A kis vaksi Vakond - a társulat súgója - azonban nem hagyja annyiban. Útra kel, hogy felkeresse társait és együtt kinyomozzák, mi a különbség a valóság és a mesevilág között.

Valcz Péter: ÁLLATI SZÍNJÁTÉK

Játsszák:
FELLINGER DOMONKOS
GYURIS TIBOR
KERÉK BENJAMIN M.V.
KÓNYA MERLIN RENÁTA
OLAJOS GÁBOR
PREGITZER FRUZSINA
  
Díszlettervező: BOLDIZSÁR ZSOLT
Jelmeztervező: KOVÁCS FLÓRA
Zenei vezető: TAMÁS ATTILA
A rendező munkatársa: TANYIK ZSÓFIA
Rendező: VALCZ PÉTER

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!