Jegyvásárlás

Program


Állati színjáték

Állati színjáték

Láttatok már mesefilmet? A legendás Ezopusz Színtársulat tagjai még soha. Egy sikeres előadásukat követően egyik rajongójuk ajándékot küld nekik: kedvenc mesefilmjei kedvenc részeit. Az állatokat annyira lenyűgözi Gyalogkakukk hihetetlen gyorsasága, Tom és Jerry páratlan tűrőképessége, Shrek iszonyú ereje, hogy a társulat azonnal felbomlik és a tagok új munka után néznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 11:00

A kis vaksi Vakond - a társulat súgója - azonban nem hagyja annyiban. Útra kel, hogy felkeresse társait és együtt kinyomozzák, mi a különbség a valóság és a mesevilág között.

Valcz Péter: ÁLLATI SZÍNJÁTÉK

Játsszák:
FELLINGER DOMONKOS
GYURIS TIBOR
KERÉK BENJAMIN M.V.
KÓNYA MERLIN RENÁTA
OLAJOS GÁBOR
PREGITZER FRUZSINA
  
Díszlettervező: BOLDIZSÁR ZSOLT
Jelmeztervező: KOVÁCS FLÓRA
Zenei vezető: TAMÁS ATTILA
A rendező munkatársa: TANYIK ZSÓFIA
Rendező: VALCZ PÉTER

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!