Jegyvásárlás

Program


Álmok

Álmok

Álmok – Az Esztergomi Musical Akadémia JP előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 13. péntek, 20:00

Az Esztergomi Musical Akadémia JP újra elhozza a színpadra azt a varázslatos világot, amelyet mindannyian jól ismerünk, de ritkán értünk meg teljesen: az álmok világát. Az „Álmok” című előadás egyedülálló koncepcióra épül, hiszen a gyerekek saját álmaik alapján alkották meg a jeleneteket, és egyben ezek megtapasztalói is lesznek a színpadon. Az előadás során átélhetjük az álmok különleges kettősségét, a lentet és a fentet, a jót és a rosszat, a szépséget és a borzongató, horrorisztikus elemeket.

Ez az előadás nemcsak színezett álomképeket mutat be, hanem egy mélyebb utazást kínál az emberi lélek és az álmok világában, ahol minden érzés és tapasztalat megjelenhet. Az álmok lehetőséget nyújtanak a végtelen megtapasztalásra, és az Esztergomi Musical Akadémia JP előadása ennek a témának ad teret és hangot.

A J.P. Company Egyesület 2007 óta foglalkozik gyermekek tánc- és zenés színházi oktatásával, és évek óta sikeresen működik Esztergomban is. Felléptek már többek között Törökbálinton, Érden és Esztergomban, most pedig Szeged városát is meghódítják ezzel a rendkívül izgalmas és különleges előadással.

Rendező és felkészítő tanár: Maronka Csilla

Ajánlatunk


Toronykőy Attila Operatúra Papagenóval A gyermekek biztonságos látogatása érdekében szülői felügyelet nélkül a programon való részvétel nem lehetséges.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Ajánló


A Tesztoszteron ironikus és humoros látlelet a nemek közti különbségekről és azonosságokról, frusztrációkról és félelmekről, magunkkal hozott és öntudatlanul is…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!