Jegyvásárlás

Program


Alternatív moziséta

Alternatív moziséta

A közönség által hozott telefonos videófelvételekből rövid film készítése ingyenes vágóprogrammal, majd megtekintjük Csukás Sándor Tűnt idők mozija című dokumentumfilmsorozatának 6. részét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 21. kedd, 18:00

Előadók: Czeilik Mária Balázs Béla-díjas vágó és Hollós Olivér operatőr, a Magyar Televízió egykori munkatársai.

A program elején rövid műtárgyséta: a filmtekercs.

Ezt követően bemutató és beszélgetés a filmkészítés technikai részleteiről.

A közönség által hozott telefonos videófelvételekből rövid film készítése ingyenes vágóprogrammal, majd megtekintjük Csukás Sándor Tűnt idők mozija című dokumentumfilmsorozatának 6. részét.

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!