Jegyvásárlás

Program


Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben

Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben

Mese ez a javából, annál is inkább, mert valamikor Kabos Gyula, Bársony Rózsi, Kiss Manyi, Latabár Árpád, játszották és mert tele van Márkus Alfréd slágerekkel, amiket ma is fütyül mindenki.

Ami késik, nem múlik! - zenés vígjáték két részben
Esőnap: 2021.08.22. (Vasárnap) 19:30

Adott egy törekvő, ifjú államtitkár, Bojár Iván, aki pályája csúcsán kihirdeti, jobb, ha a nők odahaza maradnak, mert így több munkahely jut a férfiaknak, ráadásul ki is találja a megoldást: mindenki menjen férjhez!

És adott egy szegény, család - fenntartó, dolgozó leány, Kovács Kató, aki ezért egyszerre állástalan marad. Mindebből dráma is kerekedhetne, ha történetesen éppen nem zenés vígjátékról lenne szó, ahol az elszánt Katóka természetesen nem nyugszik bele a szomorú valóságba, kitartóan jelentkezik, hogy tessék őt férjhez adni, különben botrány lesz!

És hogy valóban botrány lesz-e a minisztériumban, abban részes még Galambos, a magántitkár, a tinglitangli színésznőcske, Nusi művésznő, az aktuális szerető, Hans, no meg egy kétbalkezes fényképész, Ödön, aki mindig akkor süti el a masináját, amikor épp nem kellene, és persze gróf Sziráky, a gazdag laptulajdonos…

A Budai Szabadtéri Színház címe: Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

Megközelíthető:
- autóval, a parkolás ingyenes a színház területén! A parkoló az előadás előtt 1 órával már igénybe vehető.
- busszal, a 21-es busz a színház bejáratánál áll meg, leszállni a Csillebérci Gyermekvasút megállónál kell
- Gyermekvasúttal, leszállni a Csillebérc megállónál kell

Nyitás: a Budai Szabadtéri Színház minden előadás előtt fél órával nyitja meg kapuit.

Az előadások előtt, a szünetben és az előadások után a színház területén működő Szomjoltó Központ várja kedves vendégeit, friss szendvicsekkel, italokkal, koktélokkal, rágcsálni valókkal!

Helyeiket csak a kezdés előtt tudják elfoglalni, a későn érkezőket csak a szünetben tudjuk beengedni. Az előadásokon fénykép vagy hangfelvétel készítése tilos.

Amennyiben bármelyik előadásunk a covid miatt elmarad, azaz kormányintézkedés következtében nem megtartható, úgy az arra megváltott jegyeket azonnal visszaváltjuk, vagy más előadásra cseréljük, esetleg egy későbbi időpontban bepótoljuk. Ez a választás az Ön döntésén múlik majd. :)

Ajánló


Egy szállodai szobában két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több…