Jegyvásárlás

Program


Angelica 30 - Az Angelica Leánykar jubileumi koncertje

Angelica 30 - Az Angelica Leánykar jubileumi koncertje

A kodályi hagyományok jegyében és a kodályi pedagógia égisze alatt alakult meg pontosan harminc éve Gráf Zsuzsanna vezetésével az Angelica Leánykar. Igazi sikertörténetről van szó, hiszen az együttes nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi kóruséletnek is kiemelkedő szereplőjévé nőtte ki magát, mióta megkezdte működését a Városmajori Gimnázium falai között 1989-ben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 19:30

Szinte lehetetlen felsorolni az összes díjat, elismerést, kitüntetést, versenygyőzelmet, amely az Angelica Leánykarhoz és vezetőjéhez fűződik. Küldetés is az övék: a kodályi-bartóki örökség megőrzése, éltetése, továbbgondolása, valamint a mindenkori magyar kortárs zene művelése, legszebb darabjainak közvetítése Magyarországon és a nagyvilágban egyaránt. Ez a hitvallás fémjelzi a kórus jubileumi estjének műsorát is, amelyen csodálatos zenéket hallhatunk, felemelő előadásban, kimagasló és méltán népszerű hangszeres szólisták közreműködésével.

Kodály: Vejnemöjnen muzsikál
Kodály: Két zoborvidéki népdal
Csemiczky Miklós: De fonte aquae vitae
Bánkövi Gyula: Ave Maria
Gyöngyösi Levente: Salve Regina
Kocsár Miklós: Öregisten, Nagyisten
SZÜNET
Liszt: Dante szimfónia – Magnificat
Hammarström: Kyrie
Ēriks Ešenvalds: O salutaris hostia
Tegnér: Ave Maria
Poulenc: Litanies à la Vierge Noire
Rahmanyinov: Tizennégy románc, op. 34 – 14. Vocalise
Glazunov: Fesztivál kantáta, op. 63

Deák Andrea, Zemlényi Eszter (szoprán), Molnár Anna (mezzoszoprán) Réman Zsófia (fuvola), Bánkövi Bence, Borka Ráhel (cselló), Vigh Andrea (hárfa), Tóka Ágoston (orgona)
Bogányi Gergely, Szokolay Balázs, Magyar Valentin, Puskás Máté (zongora)
Angelica Leánykar
Vezényel: Gráf Zsuzsanna

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!