Jegyvásárlás

Program


ANIMA SONI Koncert

ANIMA SONI Koncert

Az Anima Soni nevének jelentése: Lélekhangok, ami utal a zenekar azon kitűzött céljára, hogy zenéje lélektől lélekig szóljon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 1. csütörtök, 18:30

Az együttes 2009-ben a Budapest Pesterzsébet-Központi Református Egyházközség ifjúságának tagjaiból alakult. Az Anima Soni hamarosan a helyi közösségen túl is ismertté vált, népszerűsége pedig ma már túlmutat a legtöbb egyházi ifjúsági zenekar hallgatói körén.

Az együttes színfoltot jelent a kortárs magyar könnyűzenei palettán. Keresztény alapokon álló szövegvilágukhoz sajátos, fúziós zenei stílus és hangzás párosul, melyben többek között a soul, a progresszív rock és az elektronikus pop zene elemei keverednek.”

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!