Jegyvásárlás

Program


Anna And The Barbies Trio

Anna And The Barbies Trio

Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Ennek fejébe a zenekar mindenét odaadva tíz éve hal meg estéről estére a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 26. csütörtök, 20:00

Időközben a zenekar szétválaszthatatlan egységgé kovácsolódott, a nyers rockban, zeneiségében is otthonra talált. Pszichedelikus színpadi látványviláguk összetéveszthetetlenül egyedivé tette őket a magyar zenei életben.

A GetCloser Acoustic koncerten egyedi módon mutatkozik be a zenekar: trió-ként. Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk lép a színpadra ezen az estén. Így egy olyan különleges koncertélményben lesz része a közönségnek, mely során – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóival.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!