Jegyvásárlás

Program


Anyaidő - Vida Ágnes előadása A baba lelki fejlődése 3 éves korig

Anyaidő - Vida Ágnes előadása A baba lelki fejlődése 3 éves korig

A baba lelki fejlődése 3 éves korig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 20. kedd, 17:00

Amikor azt mondjuk, a "gyermekem nagyon akaratos" vagy "az én babám félénk" vajon tényleg az-e? Lehet-e változtatni ezeken a tulajdonságokon? Az előadásból kiderül, mi az a baba személyiségében ami veleszületett és mi az, amit a fejlődése során tanul meg. Milyen élmények és tapasztalások tesznek minket azzá, akik felnőttkorunkra leszünk és hogyan támogathatjuk a gyermekünket a lelki fejlődése során? Hogyan alakulnak a baba szociális kapcsolatai, hogyan segíthetünk neki a közösségbe szokásban? Hogyan támogathatjuk az önbizalma fejlődését és ismerhetjük meg jobban a személyiségét? - ezekre a kérdésekre is választ kap majd a közönség.

Jegyár: 1300 Ft

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!