Jegyvásárlás

Program


Apostol Koncert

Apostol Koncert

Az 50 éves pályafutását ünneplő Apostol együttes a legismertebb slágereivel örvendezteti a közönséget a Csajághy Laura Színpad utolsó előadásán! Olyan dalok is elhangzanak amiket nem, vagy csak ritkán hallhatott a közönség idáig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 19:30

Apostol Koncert

Az 50 éves pályafutását ünneplő Apostol együttes a legismertebb slágereivel örvendezteti a közönséget a Csajághy Laura Színpad utolsó előadásán!

Olyan dalok is elhangzanak amiket nem, vagy csak ritkán hallhatott a közönség idáig.

Nem tudok élni nélküled, Okosabban kéne élni, Eladó, kiadó most a szívem, Nincs szerencsém, A legtöbb ember ott hibázza el és még hosszan sorolhatnánk, ezek az örökzöld slágerek biztosan felcsendülnek a szeptember 19-ei koncerten!

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!