Jegyvásárlás

Program


Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)
4

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 7. szerda, 20:00

Aram Shelton’s Hang Quartet (US/HU)

Közreműködik:
Aram Shelton - altszaxofon
Pozsár Máté - zongora
Ajtai Péter - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob

Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus öröksége nyújt inspirációt. Ebben az új formációban az amerikai altszaxofonos társai a budapesti szabadzenei élet dinamikus hangú, prominens zenészei: Pozsár Máté zongorán, Ajtai Péter bőgőn, Sárvári Kovács Zsolt pedig dobokon csatlakozik Aramhoz. A jelenleg Budapesten élő zenész 2000 óta összpontosít az avantgárd jazzhagyomány és a szabad improvizáció talaján nyugvó zenére. Hangzásvilága harmóniailag gazdag, zenei gondolatait állandó mozgásban lévő, tonikai váltásokban, mégis tiszta melódiai és ritmikai konstrukciókban fogalmazza meg. Tapasztalatait a világ legkülönbözőbb kreatív zenei közösségeiben gyűjtötte össze San Fransiscótól, Chicagón és Koppenhágán át, Budapestig. A kvartett Opus-beli koncertjén Shelton Everything for Somebody és Gold Age című lemezének számait hallhatjuk, amit a tagok egyedi stílusa és az örömteli, energikus, nyers és éles kollektív improvizáció tesz igazán felejthetetlenné.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!