Jegyvásárlás

Program


Aranykapu koncert

Aranykapu koncert

2013-ban alakult meg Aranykapu Gyermekzenekarunk. Az a célunk, hogy a magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, a korosztálynak (1-10 éves) megfelelően adjuk át zenei- és anyanyelvi értékeinket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 16. csütörtök, 18:00

Aranykapu koncert

0 - a “csillagos ég” korúaknak

 

A zenekar tagjai:

Töreky Zsuzsi - ének

Kiss Krisztián (dalszerző): zongora, gitár

Lőrincz Tamás: nagybőgő, udu, cajon, harangjáték, gitár

2013-ban alakult meg Aranykapu Gyermekzenekarunk. Az a célunk, hogy a magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, a korosztálynak (1-10 éves) megfelelően adjuk át zenei- és anyanyelvi értékeinket. 

Az interaktív koncerteken zongora-, gitár, nagybőgő, harangjáték, cajon, udu és egyéb ritmushangszerek is kísérik a nép- és gyermekdalokat, mondókákat.

Az elmúlt években  - a  közönség inspirálta folyamat során - tudatosan szólunk évről évre az egyre idősebb korosztályokhoz. Eljutva így a kisgyermekektől a kisiskolásokon és az ifjakon keresztül a felnőttekig. Számos esetben adtuk elő irodalmi, ünnepi műsorainkat, illetve  játsszuk Szerelem című koncertünket. 

A miniFesztivál második napját zárd velünk és az Aranykapu zenekarral!

Pörgős szoknya, lakkcipő, jókedv megengedett!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!